Your Cart

Missie

Onze missie is om gezond, smakelijk en houdbaar voedsel te produceren binnen een regionale waardeketen die gebaseerd is op wederzijdse afhankelijkheid en vertrouwen tussen producenten, “handel” en consumenten. We geloven dat voedsel niet alleen voedzaam moet zijn, maar ook duurzaam geproduceerd en verwerkt moet worden.

Daarom werken we nauw samen met, zoveel als kan, lokale producenten en boeren om hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen die we gebruiken om onze producten te maken. We streven ernaar om de ecologische voetafdruk van onze producten te minimaliseren door duurzame en milieuvriendelijke productiemethoden te gebruiken waar mogelijk. 

Wij proberen partners (bewuste akkerbouwers en verkoopkanalen) te zoeken die eenzelfde visie/missie in het leven hebben, gerelateerd aan het produceren en breed beschikbaar stellen van goede en gezonde voeding.

Onze visie is om een regionale waardeketen te creëren waarin producenten en consumenten samenwerken om gezond en duurzaam voedsel te produceren. We willen dat ons voedsel een positieve bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten en aan de duurzaamheid van onze planeet.